ALEXANDERTEHNIKA

A.T. STUDIO | Prvo mjesto Alexander tehnike u Hrvatskoj
A.T. Studio
Tim stručnjaka educiranih u Alexander tehnici s područja
FIZIOTERAPIJE | LOGOPEDIJE | GLAZBENE UMJETNOSTI

Andreja Tokić

Andreja Tokić
Drago mi je da ste došli do web stranice A. T. STUDIJA!

Dvadeset godina radim s djecom i s odraslim osobama koje imaju neurološke probleme kao i ostale zdravstvene probleme. Budući da sam viši fizioterapeut, viši radni terapeut, kao i hipoterapeut, iz različitih kuteva mogu vidjeti probleme koje ima dijete ili odrasla osoba.

Također sam i učiteljica Alexander tehnike. Ponekad radi urođenih poteškoća, ili stečenih krivih navika, dovodimo svoje tijelo do navike lošeg držanja što se odražava na cjelokupnu koordinaciju. S Alexander tehnikom na jedan sveobuhvatniji i suptilniji način, radeći na sebi, mijenjam osobe s kojima radim. To daje jednu posebnu dimenziju rada i na jedan specifičan način uspostavlja se bolja koordinacija ne samo tijela, nego emocija i intelekta. Razvija se bolja sveukupna svjesnost sebe.

Veliko mi je zadovoljstvo da vašem djetetu mogu od najranije dobi, te kroz sve faze odrastanja, pomoći da se što jednostavnije pokreće i osjeća u svoj svojoj punini, te da otvara nove mogućnosti što boljeg funkcioniranja u njegovim aktivnostima. U svome timu imam logopeda koji može pomoći vašem djetetu ukoliko ima poremećaj govora, glasa, jezika, gutanja, slušanja, čitanja i svih oblika komunikacije. 

Također, svima vama koji imate urođene ili stečene probleme pa kao posljedicu toga imate loše držanje, napetost, stres, nedostatak koncentracije, poteškoće s disanjem i koordinacijom, pruža se mogućnost individualnog rada sa mnom ili kroz tečajeve grupnoga rada s mojim timom učitelja Alexander tehnike.

Ukoliko osjećate da djetetu ili vama mogu pomoći, veselim se susretu i s djetetom, i s vama!

Hvala na posjetu i dođite opet!
Andreja Tokić

Kontakt

Mob

+385 (0)91 518 02 04
  
  
    

E-mail

andreja.tokic76@gmail.com