ALEXANDERTEHNIKA

A.T. STUDIO | Prvo mjesto Alexander tehnike u Hrvatskoj
A.T. Studio
Tim stručnjaka educiranih u Alexander tehnici s područja
FIZIOTERAPIJE | LOGOPEDIJE | GLAZBENE UMJETNOSTI

Stručni suradnici

Andreja Tokić

Andreja Tokić
Završila je Višu medicinsku školu, smjer fizioterapija (2000. godine) i Radnu terapiju (2002. godine) u Zagrebu.
Pripravnički staž odradila je u Splitu. Nakon toga odlazi raditi u Teniski centar «Đulić» u Širokom Brijegu, Bosna i Hercegovina kao voditelj fizioterapeutskog centra. Unutar Centra radi s djecom predškolskog i školskog uzrasta koja treniraju tenis, te osmišljava i pokreće  projekt " Fizioteapeutska igraonica". Projekt "Fizioterapeutska igraonica" provodio se u privatnom vrtiću u Širokom Brijegu, u kojem su djeca kroz igru učila o prirodnom disanju, sjedenju i kretanju.
Po povratku u Split radi kao organizator i voditelj fizioterapeutskih aktivnosti u Udruzi za očuvanje i poboljšanje zdravlja «Aktiv-Split», unutar koje nastavlja raditi projekt "Fizioterapeutska igraonica" u dvadesetak državnih Splitskih vrtića u kojima je bilo uključeno oko 1500 djece. Također, unutar projekta radi i u vrtiću "Dva prijatelja" s djecom s posebnim potrebama. Sve više uz rad na posturalnoj reedukaciji ulazi u rad s djecom s posebnim potrebama. Uz to, završava mnogobrojne tečajeve kao što su npr. Bobath tečaj, Normalan pokret, Haliwick škola plivanja, Trodimenzionalna mobilizacija stopala, Funkcionalni taping japanskom strintex trakom itd., sve pod vodstvom međunarodnih instruktora, te Bewegungs Evolution (Evolucija pokreta) kod Martine Kunstwald u Bremenu u Njemačkoj.
 
Nakon završene specijalizacije za hipoterapeuta u Sloveniji, 2008. godine osniva Hrvatsku udrugu za hipoterapiju, koju je vodila do 2017. godine.
Od 2003. godine član je Hrvatskog zbora fizioterapeuta (HZF-a). Od 2007. do 2017. godine predsjednica je Vijeća za prijem Hrvatskog zbora fizioterapeuta.
 
Završila je izobrazbu Alexander tehnike u Freiburgu, Njemačka 2017. godine kod Aranke Fortwängler. Od tada je član ATVD ( Profesionalnog udruženje Alexander učitelja Njemačke).
Iste godine po završetku studija Alexander tehnike osniva  A.T. STUDIO d.o.o.  
U Kaštel Lukšiću ima privatnu praksu u kojoj radi Alexander tehniku s usmjerenjem na rad s djecom i odraslima s ortopedskim, reumatološkim i neurološkim slučajevima. 

Kontakt

Mob

+385 (0)91 518 02 04
  
  
    

E-mail

andreja.tokic76@gmail.com