ALEXANDERTEHNIKA

A.T. STUDIO | Prvo mjesto Alexander tehnike u Hrvatskoj
A.T. Studio
Tim stručnjaka educiranih u Alexander tehnici s područja
FIZIOTERAPIJE | LOGOPEDIJE | GLAZBENE UMJETNOSTI

A.T. STUDIO

A.T. STUDIO
Po završetku edukacije u Alexander tehnici u Freiburgu, Njemačka, Andreja Tokić 4. prosinca 2017. osniva tvrtku A.T. STUDIO d.o.o. Osnovna djelatnost tvrtke je 8559, Ostalo obrazovanje i poučavanje te je registrirana za: psihološku djelatnost, usluge za poboljšanje fizičke kondicije, organiziranje sajmova, priredbi, kongresa, koncerata, promocija, zabavnih manifestacija, izložaba, seminara, tečajeva i tribina te usluge informacijskog društva. A.T. STUDIO pruža usluge rada s djecom i odraslima koristeći Alexander tehniku.

Prvo mjesto Alexander tehnike u Hrvatskoj, Danom otvorenih vrata, 3. studenog 2022., javnosti je predstavilo svoje nove prostore na adresi Put Boruča 48A, Kaštel Lukšić (u podnožju padina Kozjaka, blizu brze ceste). U programu su sudjelovali vodeći europski učitelji Alexander tehnike: Aranka Fortwaengler, Andreja Tokić, Ellen Mross, Cornelia Hans, Ana Milek, Renata Edelman. Predavanje je održala Aranka Fortwaengler koja, osim što je učiteljica Alexander tehnike, je i akademska glazbenica što joj je omogućilo uspješan rad s glazbenicima čije su tjelesne koordinacije vrlo zahtjevne i često u koliziji s onom prirodnom. Više o Danu otvorenih vrata A.T. STUDIJA možete saznati ovdje.

Samo otvorenje novih prostora se održalo u krugu prijatelja i korisnika A.T. STUDIJA, 5. studenog 2022. Uz već spomenute učitelje, u otvorenju je sudjelovao i učitelj Alexander tehnike Richard Brennan koji drži predavanja, radionice i seminare širom Europe i SAD-a. Hrvatskoj javnosti poznat je kao autor knjige “Kako disati” (Planetopija, 2017.), a autor je i osam bestselera o Alexander tehnici prevedenih na 22 jezika. Više o otvorenju novih prostora A.T. STUDIJA možete saznati ovdje.

Novi prostori A.T. STUDIJA izgrađeni su uz kredit HBOR-a koji je prepoznao važnost uloge Alexander tehnike u poboljšavanju sveukupnog zdravlja osoba. Ovim se otvorila mogućnost intenzivnijeg sudjelovanja vodećih europskih učitelja Alexander tehnike u radu STUDIJA. S novim prostorima je došla i jedna važna novost. Naime, stručni tim je obogaćen logopedicom s iskustvom u Alexander tehnici koja će pomagati djeci s poremećajima govora, glasa, jezika, gutanja, slušanja, čitanja i svih oblika komunikacije.

U prizemlje novoizgrađenog objekta će se održavati individualni satovi, dok će se edukacije, tečajevi i radionice za grupe održavati na prvom katu. U sklopu objekta se nalazi i apartman za invalide.


Povezani članci: STRUČNI SURADNICI

Kontakt

Mob

+385 (0)91 518 02 04
  
  
    

E-mail

andreja.tokic76@gmail.com